Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Juraj Kucka nastoupí ve virtuálním derby

Známe poslední jméno sparťanské soupisky

Sdílet

Už v neděli nás čeká historicky první virtuální derby mezi Spartou a Slavií. Stále si můžete kupovat své symbolické vstupenky. Zatím jsme vám prozradili sedm hráčů, kteří v rudém dresu do duelu zasáhnout. Tím posledním a druhým z kategorie bývalí hráči, bude Juraj Kucka!

Juraj Kucka ve virtuálním derby!

Jak se těšíš na derby?
Těším se moc, po dlouhých letech si zahraju za Spartu a rovnou to bude proti Slavii. Vždycky to byly speciální zápasy, hodně vyhecované. Věřím, že to bude i takhle něco podobného a bude to super akce.
Jak se ti líbí celý rpojekt Derby pomáhá?
V téhle době je těch akcí hodně, každá taková je ale super. Ti lidé bojují za nás všechny, vážíme si toho, co všechno pro nás dělají. Je třeba jim maximálně pomoci.
Jak jsi na tom s Fifou?
Moc dobře ne, sem tam si zahraju, ale Playstation už moc nezapomínám. Teď v karanténě tomu dám o trochu víc, ale jinak moc ne. S dětmi na to prosto není, ale když je čas, tak zkusím nějakou střílečkou nebo teď tu Fifu. Nejsem nejlepší hráč, ale pobiju se.
V Itálie udeřil covid-19 hodně silně, jak vnímáš tu nemoc?
Byl jsem v Itálii od začátku. Strašně rychle se to rozběhlo, nejdřív všichni chodili venku a a karanténa nebyla. Bleskově se to kvůli tomu rozšíiřílo, nepovedlo se to zpomalit. Člověk pořád nemůže ven, z okna vidíte, že město je úplně prázdné, někoho potkáte maximálně v obchodě. Je to nevídané.
Myslíš si, že zvládnete dohrát sezonu?
Řekli nám nejdřív datum 4. května, kdy by měla skončit ta celostátní karanténa, kdy nemůžeme trénovat. Ale po posledním zasedání vlády to posunuli na 18., co se týče kolektivních sportů. Mění se to každou chvíli. Jsem pořád doma, už je to víc než měsíc a půl, sedím jen doma. Není to nic moc, čekám na zprávy z klubu. Jestli začne liga, to je velký otazník, pořád to asi nikdo netuší.

Sdílet

    Další novinky