Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Laser game s hráči Sparty

Hráči a členové KIDS a JUNIOR clubu si zastříleli

Sdílet

V úterý 16.10. proběhla další společná akce pro členy KIDS a JUNIOR clubu. Mladé sparťany tentokrát čekal netradiční zážitek v Mercuria Laser game, největší laser aréně v České republice. V Braníku na děti čekalo jedno velké překvapení, zahrát si s nimi totiž přišli sami hráči A týmu, kteří zde strávili odpoledne v rámci společného teambuildingu.

LASERGAME | Akce pro KIDS a JUNIOR club

K hráčům se připojilo přes třicet členu KIDS a JUNIOR clubu. Na závěr vše vyvrcholilo hromadnou přestřelkou. Nejúspěšnějším sparťanem ve zbrani byl Matěj Pulkrab. Nejvíce ohlasů zase vyvolal Lukáš Štetina ve vestě Hulk, což je přezdívka, kterou Lukáš ve sparťanské kabině často slýchává. 
Kromě samotné hry v laser aréně si mohly děti společně s hráči vyzkoušet bowling, střelbu na koš, virtuální realitu a další herní konzole. Více informací o jedné z největších laser game aréně v Evropě najdete na www.mercurialaser.cz
Chceš se také účastnit podobných akcí a zažít jedinečné okamžiky se Spartou? Registruj se do dětského členství na www.sparta.cz/clenstvi a buď klubu na blízku!
1 / 6

Další novinky