Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Martin Frýdek povolán do reprezentace

Sparťani v národních týmech

Sdílet

Na poslední reprezentační sraz v kalendářním roce 2018 se vydává šest sparťanů. Do nominace české reprezentace byl dodatečně povolán záložník Martin Frýdek.
Český národní tým čekají dvě utkání s našimi sousedy. Nejprve se národní tým utká 15. listopadu v přátelském utkání s Polskem. O čtyři dny později se Česko střetne v prestižním duelu se Slovenskem v Lize národů.
Trenér Jaroslav Šilhavý dodatečně povolal záložníka Martina Frýdka, který si vysloužil nominaci poprvé od březnového turnaje China Cup. Mezi náhradníky figuruje Josef Šural. V širším výběru Slovenska je také obránce Lukáš Štetina.
V Rumunské reprezentaci tradičně nechybějí Florin Nita, Alexandru Chipciu a Nicolae Stanciu. Rumunsko nejprve přivítá v Lize národů 17. listopadu Litvu, o tři dny později vyráží do Černé Hory.
Eldar Ćivić byl povolán do reprezentace Bosny a Hercegoviny k závěrečnému duelu Ligy národů v Rakousku (15. listopadu) a atraktivnímu přátelskému zápasu se Španělskem (18. listopadu).
Do výběru Gabonu byl povolán Guelor Kanga. Západoafrickou zemi čeká 17. listopadu kvalifikační duel Afrického poháru národů proti Mali.

Další novinky