Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Mistrovské utkání kategorie U12

Mladší žáci porazili MAS Táborsko na obou hřištích

Sdílet

Kategorie U12 doplněná kluky U11 se vydala do Tábora. Soupeřem v dalším kole ČLŽ byl tým MAS Táborsko. Na hřišti naše kombinovaná sestava proti U12 dominovala a s přehledem zvítězila. Na druhém hřišti to naši kluci neměli proti o rok staršímu soupeři jednoduché, ale dokázali také vyhrát.
Táborsko U13 – AC Sparta Praha U13 5:6 (2:1, 1:2, 2:3)
Branky: 2x Holinka, 2x Jandovský, Kotíšek M.
AC Sparta: Stoulil – Střeska, Folprecht, Kotíšek M., Kotíšek V., Hroník, Pospíšil, Jeřábek, Jandovský, Holinka.
Táborsko U12 – ACS U12+U11 0:13 (0:2, 0:6, 0:5)
Branky: 2x vlastní, 2x Man, Gurmu, Tomáš, 2x Čáp, 2x Štěpánek, Amler, 2x Šnýdr.
AC Sparta: Jakisch, Nespěšný, Tomáš, Čech, Gurmu, Zuskin, Man, Amler, Čáp, Štěpánek, Šnýdr.
Dvojutkání zhodnotil hlavní trenér kategorie U12 Matyáš Kudela: „Do Táborska odjela kategorie U12 doplněna o šest hráčů ročníku 2009. V tomto dvojzápase padla spousta hezkých branek, a hlavně proti táborské U12 se klukům střelecky dařilo. Dopomohl tomu hlavně fakt, že táborští neproměňovali šance, do kterých se dostali, a v obraně nás naopak jednoduše pouštěli do šancí.
Zápas proti U13 byl o něčem jiném. Proti soupeřovým velmi fyzicky vyspělým hráčům jsme se těžko prosazovali, a i přesto, že soupeř měl hru založenou na nákopech na urostlé útočníky, jsme se Táborsku nepřizpůsobili a po celý zápas jsme se snažili trpělivě kombinovat, což se nám vyplatilo a zaslouženě výsledkově zápas zvrátili na svoji stranu. Kluky musím pochválit za to, jak zápas odehráli. Hlavně za jejich trpělivost v kombinaci a obětavost v osobních soubojů, kterých bylo v Táborsku nespočet.“

Další novinky