Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-11

Náročný víkend pro U11

Kategorie odehrála turnaj a triangl

Sdílet

Sparťanská jedenáctka absolvovala během 14. a 15. října turnaj ve Znojmě a triangl v Hradci Králové. Na těchto dvou akcích dohromady odehrála sedm zápasů.
Sobota sparťanů patřila Mini Cupu ve Znojmě, kterého se zúčastnilo šest týmů z Česka, Slovenska a Rakouska. Hrací formát turnaje byla jedna tabulka a souboje každý s každým.
AC Sparta Praha – ŠK Slovan Bratislava 2:0
Góly ACS: Kult (2). 
AC Sparta Praha – 1.SC Znojmo FK 0:0
AC Sparta Praha – DAC Dunajská Streda 3:0
Góly ACS: Pantie, Žúbor, Phan.
AC Sparta Praha – SV Horn 3:0
Góly ACS: Kult, Čagánek, Kisel.
AC Sparta Praha – FC Spartak Trnava 1:5
Gól ACS: Žúbor.
Sparta dosáhla na akci tři výhry, remízu a prohru při skóre 9:5 a umístila se na třetí příčce.
Nominace Sparty: Jirk – Pantie, Phan, Pertlík, Kisel, Macháček, Miramand, Bocchetti, Čagánek, Karas, Kult, Žúbor, Matušovič.
V neděli se naši kluci přesunuli do Hradce Králové, kde je čekal triangl proti domácímu týmu a Pardubicím.
AC Sparta Praha – FK Pardubice 8:0
Góly ACS: Haller (3), Blecha, Čagánek, Hruška, Nettl, Tůma.
AC Sparta Praha – FC Hradec Králové 3:2
Góly ACS: Blecha, Čagánek, Haller.
Nominace Sparty: Seďa – Hruška, Čagánek, Haller, Pertlík, Phan, Fafejta, Štrof, Nettl, Blecha, Krajíček, Tůma, Brtník.
Trenér Filip Kracík hodnotí víkend U11: „Velmi náročný týden jsme završili dvěma víkendovými akcemi. Na turnaji ve Znojmě jsme působili po většinu času velmi dominantně, ale výsledkově nám nevyšli dvě utkání. Se Znojmem jsme celý zápas dobývali urputný blok soupeře, ale i přes drtivý tlak jsme se gólově neprosadili. V utkání s Trnavou jsme určitě nebyli horší, ale srazili nás individuální zkraty, po kterých těžko můžeme myslet na vítězství.
Triangl v Hradci Králové sloužil hlavně k tomu, abychom viděli hráče, které máme z jiných klubů na dlouhodobý kontakt. Zápas s Pardubicemi jsme zvládli suverénně. Utkání proti Hradci bylo vyrovnané až do konce, kdy jsme otáčeli v posledních deseti minutách z 0:2 na 3:2. Velmi si cením reakce kluků, kteří i přes nepříznivý výsledek hráli pořád hru, kterou se učíme a zápas zaslouženě otočili. Tento víkend nám dopřál mnoho skvělých minut a ukázal mezery, na kterých musíme začít pracovat.“

Další novinky