Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-8

Náročný víkend ročníku 2011

Sparťanská kategorie U8 odehrála o víkendu dvě náročná přátelská utkání

Sdílet

Sparťané z kategorie U8 odehráli během víkendu dvě náročná přátelská utkání. Naše mladé nadějě odehrály zápas v Hradci Králové a v Mostě. A dařilo se jim!
Sparťané do sobotního utkání doslova vlétli a hned během prvních čtyř minut nastříleli soupeři čtři branky, čímž naprosto předznamenali děj utkání. Naši hráči se snažili hrát krásný fotbal plný přechodů v situacích jeden na jednoho a k vidění bylo několik krásných branek. 
Za slunečného počasí v Hradci tak mladí sparťané v utkání zvítězili, nicméně skóre není v této kategorii ani zdaleka tak důležité. Naši hráči odehráli zápas s těžkým soupeřem, což je pro ně v této kategorii ta nejlepší zkušenost pro jejich budoucí rozvoj.
FC Hradec Králové - AC Sparta Praha 18:36
Sestava AC Sparta Praha: Babiar, Dýcková, Hašler, Lněnička, Malý, Skuhravý, Šimůnek, Štěpnička, Procházka, Zuskin
V nedělním utkání se naši hráči představili na půdě Mosteckého fotbalového klubu. Naši hráči odehráli opět kvalitní utkání proti těžkému soupeři. Nicméně i v něm dokázali projevit svou kvalitu a soupeři nastřílet několik krásných branek. I v neděli bylo k vidění mnoho krásných akcí podpořených o neobyčejné přechody v situacích jeden na jednoho. 
Sparťané během utkání vystřídali všechny posty, navíc se vzájemně naši chlapci vystřídali i v brance, čímž je podpořen rozvoj jejich herního myšlení. To s sebou samozřejmě nese nedostatky kvůli kterým naši hoši inkasovali několik branek, nicméně závěrečné skóre není to, na co se v této kategorii hraje a mnohem důležitější je rozvoj hráčských individualit.
Mostecký fotbalový klub - AC Sparta Praha 15:24
Sestava AC Sparta Praha: Kasl, Michal, Vitarigov, Sojka, Macháček, Štěpánek, Vašenda, Božič, Malý, Hašler

Další novinky