Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Nesmíme ztrácet další body

Ohlasy z kabiny před utkáním v Zlíně

Sdílet

Spartu v sobotu čeká venkovní utkání na půdě Zlína a po dvou prohrách na hřišti soupeřů je jasný - přivézt tentokrát na Letnou všechny body!
„Euforii krotit nemusíme, Boleslav jsme porazili, ale předtím jsme dva zápasy prohráli. Říkal jsem, že potřebujeme nutně vyhrát, takže jsme jen splnili povinnost. Výkon to byl povedený,“ vrací se Zdeněk Ščasný k duelu s Mladou Boleslaví.
„Zlín podává pod Michalem Bílkem výborné výkony, pomohlo jim několik zápasů na začátku soutěže, které otočili v závěrech duelů. Praktikují systém 3-5-2, mají hodně vysokých hráčů, hrají to, co by měli. Jsou velmi nebezpeční a musíme se na ně dobře připravit. Nebude jednoduché uhlídat jejich ofenzivní hráče, hrají velmi nepříjemně,“ hodnotí Zdeněk Ščasný našeho sobotního soupeře.
„Těším se moc, strávil jsem tam tři roky a mám tam spoustu kamarádů. Zlín má jako tradičně velmi dobrý podzim, je to nebezpečný soupeř. Rozehrál se jim Beauguel, které dlouho trápila zranění. Navíc změnili pod novým trenérem rozestavení a hodně se jim daří, ale my to musíme před derby jednoznačně zvládnout,“ říká před utkáním Vukadin Vukadinović, který právě z Valašska do Sparty přišel.
„Jsem rád, že jsem se po dlouhé době dostal do základní sestavy a doufám, že jsem svým výkonem trenéra přesvědčil, abych v ní vydržel,“ svěřuje se Eldar Ćivić.
Ten duel se Zlínem vnímá i jako poslední překážku před derby: „Kdybychom ztratili body, už bychom na Slavii ztráceli hodně. I proto je potřeba, abychom to v sobotu zvládli. Věřím, že se nám to povede a budeme se moct společně s fanoušky těšit na derby,“ uzavírá Ćivić.
Tradiční videopreview vám nabídneme v průběhu čtvrtečního odpoledne!

Další novinky