Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Nová posila: Ladislav Krejčí

Dvacetiletý záložník míří z Brna do Sparty

Sdílet

Ladislav Krejčí je novou posilou Sparty. Dvacetiletý záložník míří na Letnou ze Zbrojovky Brno. Jmenovec bývalého křídelníka ACS podepsal se Spartou smlouvu na čtyři roky.
„Láďa Krejčí je velice talentovaný střední záložník, který prošel všemi mládežnickými reprezentacemi. Je technicky velmi dobře vybavený. První dotek, přehled ve hře, dobré vyhodnocování herních situací patří k jeho silným stránkám. Vzhledem ke svému mládí se musí nadále hodně učit, bude si muset zvyknout na mnohem větší tempo hry, ale díky fyzickým a technickým předpokladům z něj může vyrůst velmi kvalitní hráč,“ říká sportovní ředitel AC Sparta Praha Tomáš Rosický.
Ladislav Krejčí debutoval v lize v roce 2016 právě proti Spartě a už tehdy na sebe upozornil skvělým výkonem. V barvách brněnské Zbrojovky nasbíral 24 ligových startů a vstřelil jeden gól. Brno na konci ročníku 2017/18 sestoupilo z nejvyšší soutěže. Mladý záložník v minulé sezoně nasbíral 23 zápasů ve druhé nejvyšší soutěži, dal tři branky a Zbrojovce pomohl k postupu do baráže o postup do FORTUNA:LIGY. Po dvojutkání s Příbramí ale Brno zůstává ve druhé lize.
„Přestup do Sparty je pro mě velkým posunem v kariéře. Uvědomuji si sílu Sparty. Jsou tu hráči, kteří mají velkou kvalitu, a těším se, až s nimi budu na hřišti,“ říká Ladislav Krejčí o přestupu do Sparty.
Hodně štěstí ve Spartě, Láďo!
1 / 11

Další novinky