Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Pátek plný Sparty!

Vaši podporu potřebují fotbalistky, hokejisti i futsalisté!

Sdílet

Ještě než se v sobotu vydáte podpořit Spartu do Generali Areny na utkání proti Olomouci, můžete dát své sparťanství najevo už v pátek. Hned několik našich týmů totiž potřebuje vědět, že jste za nimi, protože je čeká velký zápas. Zrekapitulujme si, kde všude Spartě půjde o hodně.
Jako první je potřeba zmínit ženské derby, které se hraje na Strahově. Už dříve jsme vás informovali, že pokud nedorazíte přímo na stadion, můžete zápas sledovat v komentovaném přenosu na našem webu. Derby bude pro oba týmy prvním jarním zápasem. Sparťanky budou chtít navázat na podzimní derby, v němž zvítezily na půdě Slavie 3:2 a nakročily k obhajobě titulu. Pokud by vyhrály i doma, budou mít na slávistky náskok 6 bodů a s předpokladem, že v další fázi základní části už, stejně jako na podzim, neztratí ani bod, by měly velmi výhodnou pozici před nadstavbou o titul. Utkání začína na Strahově v 18:30.
Dalším týmem, který potřebuje vaši podporu, jsou sparťanští futsalisté! Ti ve 20:30 ve své aréně přivítají jasné vládce českého futsalu posledních let ERA-PACK Chrudim. Sparťani jsou aktuálně v tabulce na třetím místě a na vedoucí Chrudim ztrácejí 7 bodů. Na podzim stejnému soupeři na jeho hřišti podlehli 2:3. Pokud chcete sparťany osobně podpořit, buďte ve 20:30 v Areně Sparta na Podvinném mlýně!
Velmi důležité utkání odehrají také sparťanští hokejisté! Ti ve čtvrtek protrhli smolnou a velmi dlouhou sérii porážek v zápasech playoff a teď na to potřebují navázat. Čtvrté utkání série předkola playoff proti Vítkovicím může být posledním, ale všichni věříme, že nebude! Sparta v sérii prohrává 1:2 a touží si dalším vítězstvím vynutit pátý zápas na půdě soupeře. Zápas začne v O2 areně v 19:00 a pokud nedorazíte osobně, můžete ho v přímém přenosu sledovat na ČT sport.
Ukažme, že jsme sparťani a podpořme všechny naše týmy v jejich pátečních soubojích!

Sdílet

    Další novinky