Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Plán přípravy na novou sezonu

A-tým se poprvé sejde 15. června

Sdílet

29. května odehráli sparťani poslední kolo uplynulé sezony a 15. června už zahájí přípravu na tu nadcházející. Sparta sehraje tři přípravná utkání v Česku a poté zamíří na soustředění do Rakouska. 20. nebo 21. července nás čeká první zápas druhého předkola Ligy mistrů, odveta se hraje o týden později. O víkendu mezi těmito duely je pak na programu start FORTUNA:LIGY.
Sparťané se poprvé sejdou v úterý 15. června. V týmu budou chybět reprezentanti, kteří se k týmu připojí později. Ve středu 16. června se Sparta dozví soupeře v druhém předkole Ligy mistrů i program nového ročníku FORTUNA:LIGY.
První přípravný duel nás čeká v úterý 22. června. Sparta přivítá od 17:30 na Strahově Hostouň. O čtyři dny později se utká od 11:00 na stejném místě s Duklou. Třetím soupeřem v přípravě bude v pátek 2. července od 13:00 Líšeň. Všechny přípravná utkání odehrajeme bez přítomnosti diváků. Informace ohledně streamů vám přineseme v příštím týdnu.
V neděli 4. července sparťanská výprava zamíří na soustředění do rakouských Korutan, přesněji řečeno do Bad Kleinkirchheimu, kde se připravovala už na uplynulý ročník. Na soustředění Sparta odehraje další přípravná utkání včetně generálky na novou sezonu. O soupeřích i přesných termínech zápasů vás budeme informovat. Zpět do Česka zamíří A-tým v pondělí 12. července.
Hned první soutěžní zápas bude pro Spartu veledůležitý. Půjde totiž o úvodní duel 2. předkola Ligy mistrů. Utkání odehrajeme v úterý 20. nebo ve středu 21. července. O následném víkendu se rozběhne FORTUNA:LIGA. Hned v úterý 27. nebo ve středu 28. července nás pak čeká odveta 2. předkola Ligy mistrů.

Další novinky