Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Předprodej na Brøndby startuje v pátek

Do prodeje jde 400 lístků

Sdílet

Ve čtvrtek 9. prosince čeká Spartu poslední letošní zápas ve skupině Evropské ligy a taky přímý souboj s dánským Brøndby o postup do jarní fáze Konferenční ligy. Kvůli protiepidemickým opatřením na stadion smí jen tisícovka diváků, do prodeje klub uvolní 400 vstupenek. Předprodej bude probíhat ZDE.
Předprodej pro majitele permanentních vstupenek začne v pátek 3. prosince od 16:00 a trvat bude do pondělního poledne. Každý permanentkář si bude moci zakoupit právě jednu vstupenku, půjde o adresný ticketing, takže na vstupence bude jméno návštěvníka zápasu.
Otevřeny budou pouze horní sektory protilehlé tribuny, kde je jednotná cena po započtené slevě 693 Kč.
Na zápas s Brøndby prodáváme o něco méně vstupenek než na duel s Libercem. Důvodem je odlišný zápasový protokol pro zápasy UEFA. Sparta musí poskytnout vstupenky jak samotné UEFA, tak také soupeři. Dále na zápas chceme pozvat bývalé hráče a naše obchodní partnery.
Pozor, na stadion smějí pouze návštěvníci, kteří prokáží bezinfekčnost v režimu O-N, tedy buď jsou plně očkovaní, nebo prodělali Covid-19 v posledních 180 dnech. Výjimku mají pouze děti a mládež do osmnácti let, osoby se zahájeným očkováním a fanoušci, které se prokáží oficiálním dokladem o nemožnosti absolvovat očkování ze zdravotních důvodů (nutnost doložení PCR testu ne staršího než 72 hodin).
V souladu s aktuálními pravidly avizujeme i to, že na stadionu nebudeme prodávat alkoholické nápoje.

Další novinky