Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Předprodej na Jablonec

Startuje až v pátek!

Sdílet

Spartu čeká další domácí utkání. V rámci 6. kola FORTUNA:LIGY přivítáme v sobotu 3. října od 19:00 na Letné Jablonec. Předprodej s ohledem na aktuální nejistou situaci začne až v pátek 2. října 2020 ve 12:00.
Na základě aktuálních vládních omezení může být na stadion vpuštěno pouze 2000 lidí za podmínky dodržení dalších hygienických opatření. Opět se tak majitelé permanentních vstupenek budou muset přihlašovat skrze rezervační systém na Ticketportal.cz.
Permanentkáři, kteří se z kapacitních důvodů nedostanou na utkání s Jabloncem, budou mít při příštím domácím utkáním přednostní přístup k přihlašování. Pokud by i nadále platilo snížení kapacity stadionu, chce tímto klub zajistit, aby došlo k prostřídání permanentkářů na stadionu.
INFORMACE K PŘIHLAŠOVÁNÍ NA UTKÁNÍ
Permanentka neznamená záruku vstupu na stadion, každý návštěvník si musí pořídit vstupenku v podobě Hometicketu. Při jejím pořizování bude potřeba zadat číslo permanentky a ověřovací údaje, následně za každou zájemce zaplatí pětikorunový manipulační poplatek.
Na utkání s Jabloncem bude otevřena pouze protilehlá tribuna a kotel (majitelé permanentek do kotle, budou mí přístup pouze tam). Jedná se pouze o první, druhou cenovou kategorii a kotel, proto tentokrát nebude probíhat přihlašování dle kategorií. Přihlašování bude spuštěno pro všechny ve stejný čas a to v pátek 2.10.2020 ve 12:00h.
Upozorňujeme, že prodej vstupenek probíhá pouze přes Ticketportal.cz. Osobní prodej na pokladnách nebude probíhat v týdnu ani v den utkání.
Návod pro přednostní nákup:
1. Pro co nejjednodušší rezervaci svého místa se přihlaste na svůj účet Sparta ID. Registrace i přihlášení probíhá na stránce https://id.sparta.cz/. Po přihlášení do Vašeho účtu Sparta ID klikněte na tlačítko „Vstupenky“ v navigačním menu nalevo, které Vás odkáže a přihlásí v prostředí Ticketportal.
2. Po kliknutí na utkání, vyberte jestli vlastníte permanentku do kotle nebo klasickou a zadejte vaše údaje z permanentky. Číslo permanentky a Ověřovací údaj. 
3. Vyberte si volné místo ze seznamu dostupných míst.
4) Po vybrání místa již postupujte dle instrukcí.

Další novinky