Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Preview k víkendovým zápasům mládeže

Zápasy sparťasnké mládeže o víkendu

Sdílet

Tento víkend se do akce nechystá ani jeden dorostenecký tým. Ty mají po náročné sezóně volný víkend. Naopak celky žáků a přípravek jsou připraveny na své víkendové duely. Pojďme se podívat, co sparťany o víkendu čeká!
Kategorie U15
Svěřenci Michala Vychodila se utkají s výběrem Bohemians Praha 1905. V rámci přátelského utkání dorazí do Tréninkového centra mládeže výběr Bohemians, kteří poměří síly v nafukovací hale s výběrem našeho nejstaršího žákovského celku. Utkání je na programu v sobotu 8. 12. od 8:00!
Kategorie U14
Proti o rok staršímu výběru Ústí nad Labem se představí sparťanský ročník 2005. Hráči trenéra Jakuba Hovorky se představí v přátelském utkání proti výběru Ústí v sobotu 8. 12. od 11:00 v Tréninkovém centru mládeže na Strahově!
Kategorie U13
Hráči ročníku 2006 odehrají v domácím prostředí duel proti výběru Hradce Králové. Svěřence trenéra Martina Kumšty nečeká ve vzájemném utkání nic lehkého. Zápas se odehraje v areálu Tréninkového centra mládeže na Strahově v sobotu 8. 12. od 9:30!
Kategorie U12
Hráči trenéra Tomáše Kabeláka se představí na domácí půdě v utkání s o rok starším výběrem Bohemians Praha 1905. Přátelský zápas se odehraje v sobotu 8. 12. od 11:00 v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U11
Sparťanský ročník 2008 se o víkendu utká s o rok starším výběrem Benešova. Hráči trenéra Oldřicha Šmerdy mají v plánu výkop přátelského utkání 8. 12. od 15:00 v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U10
Svěřenci trenéra Aleše Vytlačila se o víkendu představí ve dvou zápasech. Sparťané nejprve v neděli ráno vyzvou o rok starší výběr Bohemians Praha. Zápas se odehraje od 9:00 v nafukovací hale tréninkového centra mládeže na Strahově. Ve druhém utkání poměří naši hoši svou formu s výběrem Viktorie Žižkov, taktéž v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže, tentokrát však v podvečer od 17:00!

Sdílet

    Další novinky