Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Preview k víkendovým zápasům mládeže

Zápasy sparťanské mládeže o víkendu

Sdílet

Tento týden se opět můžete těšit na zápasy sparťanské mládeže! Poprvé v roce se na domácí půdě představí, v rámci nejvyšších dorosteneckých soutěží, naše kategorie U19 a U17! Hrát ale budou i další týmy!
Kategorie U19
Svěřenci trenéra Jana Kopáňka budou chtít navázat v domácím prostředí na vítězství, které ukořistili v Karviné! Nejstarší dorostenecká kategorie se představí v domácím prostředí Tréninkového centra mládeže na Strahově proti výběru Zlína v sobotu 2. 3. od 13:00!
Kategorie U17
I hráči trenéra Petra Havlíčka vstoupili do jarní části sezóny úspěšně, když porazili 4:0 Karvinou! Na svůj skvělý výsledek budou chtít navázat v domácím prostředí Tréninkového centra mládeže proti Zlínu v sobotu 2. 3. od 15:15!
Kategorie U16
Do akce jde o víkendu i nejmladší dorostenecká kategorie trenéra Jakuba Hovorky! Ta poměří své síly v neděli 3. 3. od 12:30 v Neratovicích, kde se představí proti domácímu výběru.
Kategorie U15
Nejstarší žákovská kategorie má tento víkend volno. Naši chlapci absolvovali dva zápasy během týdne a tak mohou o víkendu zregenerovat.
Kategorie U14
Svěřenci trenéra Martina Kumšty jsou o víkendu na turnaji na jihu Itálie. O působení sparťanů na turnaji Vás budeme informovat na sociálních stránkách naší mládeže.
Kategorie U13
Sparťanská ročník 2006, se svým trenérem Matyášem Kudelou, vyzve o víkendu slovenskou Žilinu! S ní se sparťané utkají v Tréninkovém centru mládeže na Strahově v neděli 3. 3. od 11:00!
Kategorie U12
Nejmladší žákovská kategorie se Žilině postaví také! Svěřenci Tomáše Kabeláka ke svému duelu nastoupí v neděli 3. 3. od 11:00 v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U11
I svěřenci trenéra Oldřicha Šmerdy se o víkendu představí proti Žilině! Sparťanský ročník 2008 se proti soupeři představí v neděli 3. 3. od 15:00 v areálu Tréninkového centra mládeže na Strahově!
Kategorie U10
Sparťanský ročník 2009 bude mít v neděli velice pestrý program! Sparťané se totiž nejprve utkají s výběrem o rok staršího celku Bohemians 1905! Tento zápas bude k vidění v neděli 3. 3. od 9:00 v Tréninkovém centru mládeže na Strahově!
Odpoledne potom nastoupí svěřenci trenéra Aleše Vytlačila do duelu se slovenskou Žilinou! Té se sparťané postaví v neděli 3. 3. od 15:00, také v Tréninkovém centru mládeže na Strahově!

Sdílet

    Další novinky