Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Příručka Sparťana v Glasgow

Cestujete podpořit tým do Skotska? Přečtěte si doporučení klubu.

Sdílet

První tým ACS cestuje do Glasgow k důležitému utkání v základní skupině Evropské ligy proti Rangers. Klub si váží podpory fanoušků, kteří cestují do Skotska, aby pomohli klubu přímo na stadionu k dosažení sportovního úspěchu, který si všichni přejeme Tady je několik doporučení pro fans, se kterými se setkáme ve čtvrtek večer v Ibrox Stadium. Prosíme o pečlivé přečtení.
Chovejte se zodpovědně. Plánujte dopředu.
V Glasgow budete i vy fanoušci reprezentovat náš klub, jeho slavné jméno, tradici a hodnoty. Dopředu si promyslete, jaký budete mít při návštěvě Skotska program, kdy budete cestovat na stadion a na jaká místa se vydáte. (Přesné organizační pokyny k návštěvě stadionu a ke společné cestě na Ibrox Stadium najdete na www.sparta.cz v průběhu středy.)
Pohybujte se v centru města.
Ve středu a v průběhu čtvrtečního dne se pohybujte v centru města. Nedoporučujeme procházky okolím stadionu Rangers F.C. a už vůbec ne návštěvu jedné z mnoha hospod a restaurací v bezprostředním okolí Ibrox Stadium.
Symboliku ACS ukažte až na stadionu.
Vlajky, dresy a šály odhalte až v sektoru. Neupozorňujte na sebe ve městě, na hotelu, v restauraci či v dopravních prostředcích. Neprovokujte hlasitými chorály mimo stadion. Vyvarujte se i slovních provokací směrem k příznivcům Rangers. 
Vytvořte skupiny.
V průběhu návštěvy Skotska se pohybujte ve skupinách, nevydávejte se na individuální výlety a návštěvy místních podniků. A zkrátka: dávejte na sebe pozor.
Těšíme se na viděnou na stadionu.

Další novinky