Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Proti Blansku na Strahově

Zápas se odehraje bez diváků

Sdílet

Sparta odehraje zápas třetího kola MOL Cupu proti Blansku ve středu 30. září od 15 hodin. Po dohodě s Blanskem a řídícím orgánem poháru Fotbalovou asociací ČR odehrajeme duel v tréninkovém centru na Strahově. K této variantě Sparta přistupuje z důvodu výměny trávníku v Generali Česká pojišťovna Areně.
Na stadionu na Letné byl tento týden položen nový trávník proto, aby byla Generali Česká pojišťovna Arena připravena na zápasy skupinové fáze Evropské ligy. Ve středu ale ještě nebude možné na nové trávě utkání odehrát. Klub dopředu věděl o termínu, v němž se bude třetí kolo MOL Cupu hrát a plánoval ho na Strahově odehrát před fanoušky. Šlo by o stejnou situaci jako v roce 2014, kdy Sparta na umělém trávníku za přítomnosti fanoušků odehrála zápas MOL Cupu proti Příbrami před duelem Evropské ligy proti Bernu.
Do dlouhodobých plánů nicméně zasáhla zhoršující se epidemiologická situace a bezpečnostní opatření v souvislosti s šířením viru Covid-19. Celý areál tréninkového centra na Strahově je pro veřejnost během zápasů uzavřený, jak už jsme váš v minulých dnech informovali.
Víme, že nás chcete podporovat na stadionu a omlouváme se za tuto situaci, do které se klub nedostal vlastní vinou. Jako alternativu pro všechny, kteří chtěli utkání sledovat, aktuálně jednáme s majitelem práv o tom, abychom vám na adrese live.sparta.cz mohli nabídnout komentovaný stream celého utkání.

Další novinky