Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

První trénink v Bad Leonfeldenu

Sparťané na rakouském soustředění poprvé trénovali

Sdílet

Sednout na kolo a tradá na první trénink v rámci rakouského soustředění. Takový byl odpolední program sparťanů v Bad Leonfeldenu. Úvodní trénink dal hráčům pořádně do těla a rozhodně nešlo jen o příjemné seznámení se s místním tréninkovým hřištěm.
Celou dobu se ovšem mezi tréninkové pokyny vkrádali i jiné výkřiky. „2:1!“ volal směrem k hráčům vedoucí mužstva Miroslav Baranek. O chvíli později zase křičel: „2:4!“ Nešlo přitom o nácvik nějakých tajných taktických prvků, ale o aktuální informace ze světového šampionátu. Hráči totiž trénovali přesně v době, kdy se hrálo úvodní osmifinále mezi Argentinou a Francií.
V přiložené galerii si můžete prohlédnout, jak šokovaně reagovali hráči na rychlé změny vývoje zápasu, který se hrál v Rusku. „Na to, že postoupili až na poslední chvíli, bojovali statečně,“ zhodnotil nakonec výkon Argentinců Václav Kadlec.
Sparťané sami po náročném tréninku těžko popadali dech a těšili se na hotel. Tam je od půl osmé čekala večeře a následně už další osmifinálové utkání mistrovství světa, které si užijí už i jinak, než jen z komentáře Miroslava Baranka.
1 / 19

Další novinky