Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

První utkání kategorie U6

Hráči sparťanské fotbalové školičky odehráli první modelová utkání!

Sdílet

Mladí sparťané se sešli v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže na Strahově, kde se hrálo na šesti hřištích, aby byly děti neustále zapojené ve hře a nikdo neseděl na lavičce! Sparťané se v utkání představili proti svým spoluhráčům, utkání ale měla obrovský náboj! Členové školičky si tak mohli poprvé vychutnat zápasovou atmosféru ve sparťanském dresu a zahrát si před zraky zvědavých rodičů a podporovatelů!
Fotbalovou školičku v letošním roce navštěvuje v kategorii U6 přes padesát nadšených fotbalistů, a proto byl turnaj rozdělen na dvě skupiny podle kterých kluci trénují. Během turnaje bylo na hřištích k vidění plno parádních kliček, které se kluci v průběhu návštěv tréninků naučili a chtěli je předvést svým fanouškům. Po každé vstřelené brance následoval výbuch radosti, který by udělal obrovskou radost každému sparťanovi.
Všichni hráči se snažili na hřišti nechat vše, co bylo v jejich silách a hlavně si každý člen školičky užil zápasovou atmosféru před příchozímy davy fanoušků a v dresu s velkým S na srdci!
Během celého turnaje sledoval naše hráče sparťanský maskot Spartakus, který na konci turnaje mladé hráče našeho klubu po zásluze odměnil, za jejich snahu!

První zápas fotbalové školičky ACS

Turnaj zhodnotil hlavní trenér kategorie U6, Jan Lanhaus: „Na tento den jsme čekali dlouho a myslím, že jsme si to všichni užili. K vidění byly krásné góly a hlavně skvělé fotbalové momenty, které se kluci učili po celý půlrok. Nejvíce mě však těší spontánní radost dětí, která panovala po celou dobu turnaje od prvního oblečení sparťanského dresu, přes nadšení v průběhu utkání až po získání medaile, která byla pro většinu z nich vůbec první. Doufám, že jsme rodičům ukázali cestu jak se dá bavit fotbalem a zažívat u toho příjemné chvilky."
1 / 14

Další novinky