Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Remíza s Xaverovem

Poslední letošní zápas zimní ligy

Sdílet

V sobotu se sešly k poslednímu letošnímu zápasu zimního turnaje na Xaverově mladší žákyně Sparty. Soupeřem jim byl B tým domácího týmu.
Již od prvních minut bylo na děvčatech znát, že jejich myšlenky jsou spíše na vánoční besídce nebo již slavily předběžně vánoční svátky. Hře chybělo překvapení, nápad, více pohybu. I když soupeře přehrály v držení míče, jejich snaha o zakončení byla „jalová“. Těsně před poločasem se Xaverovu podařilo po chybě v defenzivé střelit vedoucí branku.
Ve druhém poločase se výkon zlepšil. Sparťanky zrychlily pohyb i práci s míčem. Podařilo se jim vyrovnat Míšou Němečkovou. Osm minut před koncem utkání Eliška Truksová po samostatné akci „uklidila“ přesný míč k pravé tyči. Dobře chytající brankař soupeře neměl šanci. Na druhé straně po špatné vystoupení a nedohrání souboje soupeř srovnal na 2:2.
Komentář trenérů: "Chápeme vánoční náladu děvčat, ale s předvedeným výkonem nejsme spokojeni /hlavně trenérka/. Každý zápas si musí děvčata užít a mít dobrý pocit z odvedené práce. To včera chybělo. Fotbal je krásný sport, ale musím se snažit odevzdat dobrý výkon. Nechceme aby děvčata sice vyhrávala na krásu, ale bez efektu. Je před námi ještě dlouhá cesta.“
ACS – Xaverov B 2:2 /0.1/
Branky: Němečková, Truksová
Sestava: Kvízová, Jeriová, Holubová, Březinová, Truksová, Horešovská, Rotttová, Trachtová, Němečková, Blechová, Slaninová, Chumanová

Sdílet

    Další novinky