Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Ročník 2007 rozstřílel Ústí nad Labem

Kategorie U12 odehrála přátelský zápas v nafukovací hale proti Ústí nad Labem

Sdílet

Nejmladší žákovská kategorie se v rámci přátelského utkání postavila výběru Ústí nad Labem, které v kategorii U12 patří ke špičce v rámci České republiky. Sparťané zápas odehráli v nafukovací hale v systému 8+1. Utkání se hrálo na třetiny po třiceti minutách hry.
Vstup do zápasu měli mladí sparťané skvělý! Již od prvních minut drželi míč a trpělivě kombinovali. Bohužel, však měli problémy dostat se do dobře organizované obrany Ústí a svou dominanci potvrdit i brankově. I to se ale nakonec podařilo a sparťané tak vedli po skončení první části utkání 2:0.
Druhá část zápasu již byla ve znamení výraznější dominance našich hochů. Ti i nadále drželi míč na svých kopačkách, vytvářeli si nadějné příležitosti, a ke všemu přidali i lepší efektivitu v šancích a skóre zápasu narůstalo v jejich prospěch! Ve druhé třetině naši chlapci zvítězili jednoznačně 4:0 a celkově v utkání vedli již o šest gólů!
V závěrečné části utkání naši chlapci nic nevypustili a naopak svému soupeři nasázeli dalších šest branek! Ústí se proti našemu týmu prosadilo premiérově v závěrečné části, když kontrovalo jednou vstřelenou brankou. Sparťané tak v poslední třetině dominovali výsledkem 6:1 a v zápase zvítězili po skvělém výkonu zcela jednoznačně v poměru 12:1!
AC Sparta Praha - FK Ústí nad Labem 12:1 (2:0, 4:0, 6:1) 
Branky AC Sparta Praha: 5x Chrastina, 2x Nechvátal, Štýbr, Wölfl, Kuthan, Vodolán, vlastní
Sestava AC Sparta Praha: Poturnay, Mikuš, Krpálek, Štýbr, Wölfl, Moudrý, Kuthan, Vodolán, Doloh, Penxa, Nechvátal, Uhrin, Chrastina
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie U12, Tomáš Kabelák: „Po celou dobu zápasu jsme drželi míč a kontrolovali hru. Ze začátku se nám nedařilo proměňovat velké množství šancí, do kterých jsme se dostávali po kombinační hře. Dobře jsme soupeře napadli a nedali mu šanci přejít přes naši prostřední řadu. Postupem času jsme přidávali góly, i tak jsme jich mohli dát mnohem více."

Další novinky