Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Škoda zahozených šancí

Martin Hašek po utkání v Boleslavi

Sdílet

V prvním poločase mohla Sparta vstřelit několik branek, jednu z nich měl na noze i Martin Hašek. Jenže žádný gól nepadl a ve druhé půli už jsme jen dotahovali náskok Mladé Boleslavi. To se nakonec nepovedlo a Hašek tak po zápase musel hodnotit porážku 1:2.

HAŠEK | Výkon nebyl špatný, jedeme dál

Jak hodnotíš dnešní utkání?
Trošku to rozvedu. V první půli jsme měli minimálně tři čisté šance, tam jsme měli vést aspoň dva nula. Nejspíš by byl zápas u konce, jasně jsme dominovali, kdybychom vedli, nikdo by se nedivil. Jenže jsme žádný gól nedali, to byla první chyba. Druhá byla, že jsme si nechali dát ten první gól, protože Boleslav do té doby nic neměla. Gól nás trochu opařil, ale penalta nás vrátila do hry, věřil jsem, že to znovu otočíme. Jenže pak jsme Boleslavi darovali branku. Soupeř byl maximálně efektivní, my jsme předvedli přesný opak. Dnes rozhodla efektivita.
Série vítězství je u konce. Co to s námi udělá dál?
Ač jsme prohráli, výkon byl v první půli dobrý, navíc když vezmete v potaz, že jsme hráli na hřišti soupeře, který dosud také neprohrál. Nebyl to výkon, po kterém bychom měli věšet hlavy. Věřím, že hned v úterý se vrátíme na vítěznou vlnu a vytvoříme ještě delší sérii.
Tys nastoupil poprvé v základu. Jak ses cítil na pravé straně hřiště?
Já jsem hlavně rád, že jsem hrál od začátku, to je to, co chcete jako fotbalista, být tam od začátku. S klukama jsem si vyhověl, hrálo se mi dobře. Měl jsem velkou šanci v první půli, mrzí mě, že jsem ji neproměnil. Snažil jsem se ze všech sil, bohužel to dnes nestačilo.
1 / 58

Další novinky