Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Sparta? Budou mít hodně energie

Přepis tiskové konference AC Milán

Sdílet

Na tiskovou konferenci před zápasem Evropské ligy proti Spartě dorazili za domácí AC Milán záložník Rade Krunić a trenér Stefano Pioli. Přečtěte si souhrn toho, co na tiskovce padlo.
RADE KRUNIĆ
Jaký ve čtvrtek očekáváte zápas?
Z pohledu postavení ve skupině je každý zápas důležitý, to je jasné. Je pro mě ale složité mluvit o soupeři, ještě jsme jeho hru neanalyzovali. Na zápas se připravíme, ale myslím, že taktiku soupeře poznáme pečlivě až přímo při zápase. Každopádně doufám, že podáme co nejlepší výkon.
V čem může být Sparta nebezpečná?
Viděli jsme jen málo zápasů Sparty. Trenér ale říkal, že hrají hodně intenzivně, ve velkém tempu. Zní to tedy, že jsou podobným týmem jako my. Dnes večer se na ně ještě budeme připravovat.
STEFANO PIOLI
Skupina, ve které jste, je hodně náročná. Jak ji vnímáte před dalším zápasem?
Je to určitě velmi obtížná skupina, každý soupeř je pro nás zkouška a musíme udělat maximum. Sparta hraje dobře, navíc si teď týden odpočinula a bude mít spoustu energie. Nebude to jednoduchý zápas.
Jaká je nálada po remíze s Římem?
Je jasné, že nejsme úplně spokojení, chtěli jsme vyhrát. Musíme od sebe pořád žádat víc, jen tak můžeme dosáhnout maxima.
Bude hrát Zlatan Ibrahimović?
To je předčasné, já teprve nad sestavou přemýšlím. O víkendu nás každopádně čeká další zápas, musím to vzít v potaz. Všichni by chtěli hrát, i Zlatan by chtěl hrát každý zápas. Ale je potřeba rozložit zápasovou zátěž mezi víc hráčů.
Takže se dá čekat, že sestavu protočíte?
Nastoupí rozhodně silný tým, máme spoustu kvalitních hráčů, kteří třeba normálně tolik nenastupují. Nebojíme se je ale kdykoliv poslat do hry. Očekávám od nás kvalitní výkon, který snese nejvyšší měřítka.

Sdílet

    Další novinky