Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu proti Karviné

Zvolte, komu se nejlépe podařil sobotní zápas

Sdílet

Po vyhraném utkání je tady tradiční možnost pro vás, abyste vybrali hráče, kterému se sobotní duel proti Karviné povedl nejlépe. Na konci sezony sečteme jednotlivé vítěze a vyhlásíme Sparťana sezony! Hlasovat můžete až do pondělních 15:00. Dvě vítězství má zatím na kontě Guélor Kanga, po jednom Martin Hašek a David Lischka. Kdo získá váš hlas tentokrát?
Prvním nominovaným je autor hattricku Libor Kozák. Od svého letního přestupu do Sparty čekal na utkání, kdy se mu podaří nasázet více branek a proměňovat s přehledem své šance. Právě takový zápas přišel proti Karviné a Libor si při svém odchodu z trávníku užil potlesk fanoušků v Generali Areně. Znamenají jeho tři trefy automaticky váš hlas?
Další muž, pro kterého můžete hlasovat, je Michal Trávník. I on se v posledním období dostává do formy, kterou byl známý ze svého předchozího angažmá v Jablonci. Schopnost získat míč a rychle a přesně ho rozdat stejně jako nápaditost při rozehrávce. To všechno Michal má a v sobotu to potvrdil. Dáte mu svůj hlas?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky