Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu proti Liberci

Vyberte, komu se nejvíc povedlo druhé nadstavbové utkání

Sdílet

V této sezóně se už stalo tradicí, že vám po vítězných ligových utkáních nabízíme možnost vybrat ze tří hráčů toho, komu se podle vás nejvíc povedl předchozí zápas. Výjimku neuděláme ani po zápase s Libercem. Fyzicky velmi náročnému utkání tentokrát dominovali právě hráči, kteří toho hodně odběhali. Hlasovat můžete do pondělního poledne.
Jako první možnost vám nabízíme stopera Costu. Ten zvládl všechny defenzivní povinnosti, díky čemuž se Liberec nedostal k jediné střele v průběhu celého zápasu. Pochvalu by si zasloužil i zbytek obrany, nicméně Costa přidal něco navíc. Stejně jako na jaře v Liberci při utkání základní části, i tentokrát vstřelil vítěznou sparťanskou trefu. Byl právě stoper ze Zimbabwe vaším hráčem utkání?
Druhou volbou může být Martin Frýdek. K tradičně spolehlivému výkonu z pohledu fyzičky, důrazu a odebírání míčů tenotkrát přidal i nadstavbu v podobě přesné rozehrávky a obecně dobré práce s balónem. Koneckonců právě po jeho zakončení se míč odrazil ke Costovi, který dal jediný gól zápasu. Byl Martin Frýdek vaším Sparťanem zápasu?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky