Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
AnketyMuži ASPARTA iD

Sparťan zápasu proti Olomouci

Vyberte, komu se nejlépe povedlo utkání 25. kola FORTUNA:LIGY

Sdílet

Sparťani proti Sigmě Olomouc vybojovali další vítězství a v jarní části FORTUNA:LIGY zatím neztratili ani bod. Opět vám nabízíme vybrat nejlepšího hráče sobotního utkání. Komu se zápas s Olomoucí podle vás nejvíc podařil? Jediné, co k tomu potřebujete, je být registrovaný uživatel našeho webu! Hlasovat můžete do pondělních 12:00.
Prvním, komu můžete dát svůj hlas je Guélor Kanga. Gabonský záložník v zápase s Olomoucí chladnokrevně proměnil dvě penalty v rozmezí pěti minut a Sparta tak zvládla otočit nepříznivý vývoj zápasu na svou stranu. V součtu dal Kaku v sezóně už 10 branek a dotáhl se tak na nejlepšího střelce týmu Benjamina Tetteha. Trenér Ščasný po zápase kvitoval, že Kanga vzal oba pokutové kopy na sebe. „Je to důkaz, že je silný. Jsem rád, že obě proměnil." Afričan v rozhovoru po zápase vyzdvihoval týmový výkon a potvrdil, že na penalty si věří. Patřil jeho výkon k těm nejlepším? Dejte mu svůj hlas!
Druhou možností je střídající záložník Martin Hašek. Ke svému pátému ligovému utkání v dresu Sparty naskočil ze střídačky v 59. minutě. Martin přinesl do hry ACS velké množství náběhů a pomohl roztrhat dobře fungující obranu hostujícího celku. Dokázal také podržet velké množství míčů a sparťani tak mohli směřovat za šestou ligovou výhrou v řade. Nasazením navázal na své dobré výkony z přípravy. Po zápase neskrýval radost z cenného vítězství a doufá, že vítěznou šňůru bude tým nadále natahovat. Bude právě on vaším Sparťanem zápasu?
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky