Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-15

Starší žáci přivítali FK Příbram

Všechny body zůstaly doma

Sdílet

V devátém kole České ligy žáků přivítali na domácí půdě naši starší žáci FK Příbram. Obě kategorie vedly už v poločase o dvě branky a ve druhém dotáhly svůj náskok do vítězného konce.
AC Sparta Praha U15 – 1.FK Příbram U15 7:2 (2:0)
Branky: 8. Nechvátal, 27., 41. Moudrý, 44. Wölfl, 48. Duška, 58. Uhrin, 73. Doloh.
Kdo se přišel podívat na dnešní utkání, musel být spokojen. Oba týmy se snažily hrát útočně a šancí bylo na obou stranách za celý zápas dost. V prvním poločase se prosadili dvakrát domácí hráči, i když mohli skóre navýšit mnohem víc. Hostům na druhou stranu chytil jasný gól Stoulil a dvě střely se mezi tyče nevešly.
Druhý poločas skoro ani nezačal a domácí z rozehrávky hned skórovali. S góly se roztrhl pytel a postupně se dokázala prosadit obě mužstva. Skóre se nakonec zastavilo na 7:2.
Utkání zhodnotil hlavní trenér Martin Kumšta: „Určitě je třeba ocenit obě mužstva. Jak my, tak hosté se snažili hrát útočně a výsledné skóre tomu odpovídá. Řada našich šancí byla po hezkých akcích nebo při napadání soupeře. Ještě více to platí o šancích Příbrami, kdy jsme ztratili několik riskantních rozehrávek před pokutovým územím a byli jsme za to potrestáni. S tím se dá dobře pracovat. Pro kluky to je motivace být v příštím zápase zase o kus lepší.“
AC Sparta: Stoulil, Hrodek (41. Doloh), Krpálek, Mikuš, Vodolán, Wölfl, Duška (50.Uhrin), Moudrý, Holinka (50.Kotíšek M.), Chrastina (41.Kolář), Nechvátal.
AC Sparta Praha U14 – 1.FK Příbram U14 3:0 (2:0)
Branky: 24. Štěpánek, 36. Amler, 77. Dýcka.
Utkání zhodnotil hlavní trenér Michal Vychodil: „Utkání jsme výsledkově zvládli s velmi průměrným výkonem, protože se nám nedařilo udržet vyšší úroveň v individuálních ani týmových činnostech. Je poměrně značný rozdíl v pojetí, rozhodování a kvalitě výkonů oproti tréninkům a přenos do utkání není takový, jaký bychom si přáli. Mrzí mne to především kvůli klukům, protože právě za kvalitu v tréninkách pochválit zaslouží! Jenže s rozhodčími, soupeřem, diváky a oblečeným dresem nám to jaksi drhne.“
AC Sparta: Jakisch – Amler, Spizzirri (41.Jeřábek), Pospíšil, Hroník, Štěpánek, Sochůrek, Fejfar (41.Kubíček), Kotíšek M. (41.Dýcka), Jandovský, Krejčí.

Další novinky