Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Trávník na hostování do Slovácka

Osmadvacetiletý záložník bude působit ve svém bývalém klubu

Sdílet

Michal Trávník bude v nadcházející sezoně hostovat ve Slovácku, v klubu, ve kterém fotbalově vyrostl. Trávo, ať se Ti působení v Uherském Hradišti vydaří!
Do Sparty přišel Michal v létě 2019 po sezoně, kdy zaznamenal v dresu Jablonce deset ligových branek a stejný počet asistencí. Trávník byl čtvrtým nejproduktivnějším hráčem soutěže a zároveň druhým nejlepším nahrávačem.
V rudém dresu ale na povedená čísla nenavázal. V úvodní sparťanské sezoně nastoupil do osmadvaceti ligových, pěti pohárových a jednoho duelu kvalifikace Evropské ligy. Střelecky se neprosadil a zaznamenal dvě gólové asistence.
V ročníku 2020/21 odehrál osmnáct zápasů v lize, tři v MOL Cupu a pět v Evropské lize. Ani tentokrát se do střelecké listiny nezapsal a ve statistikách měl jednu asistenci, kterou zaznamenal právě proti Jablonci.
Uplynulý ročník Tráva prožil na hostování v turecké Kasimpase. V 29 ligových zápasech zaznamenal tři góly a dvě asistence.
Osmadvacetiletý záložník se zapojil do přípravy se Spartou a odehrál poločas proti Dukle. Následně dostal povolení se připravovat se Slováckem a nyní do něj míří na roční hostování. V klubu působil od mládeže, v 17 letech poprvé nastoupil v lize a postupně se vypracoval klíčového hráče. V roce 2015 pak následoval přesun do Jablonce.

Další novinky