Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-9

U9 absolvovala první společný trénink

Podívejte se, co kategorii v létě čeká

Sdílet

Kategorie U9 odstartovala přípravu ve středu 10. srpna. V tréninkovém plánu na léto najdeme soustředění, přípravné utkání či ligové klání.
První trénink během léta absolvovaly hned dvě přípravkové kategorie, a to U10 a U9. Společně s U8 pojedou všechny tři týmy na pětidenní soustředění do Blšan. Potom přijde na řadu přátelský duel s Pardubicemi.
V poslední srpnový den se už rozjíždí pražská ligová soutěž, v níž devítka působí. Kategorie U10 a U9 jsou dvojičky, což znamená, že jejich soutěžní kalendáře se kopírují. Obě tak začínají doma proti Motorletu.
Tým čekají i mezinárodní akce, ale momentálně ještě nevíme jejich přesné termíny.
Program:
10.8.                           první společný trénink (TC Strahov)
17.8. – 21.8.              soustředění v Blšanech
27.8.                           přípravný zápas s FK Pardubice (TC Strahov)
31.8.                           ligový duel s FK Motorlet Praha (TC Strahov)
16.9.                           ligový duel s SC Xaverov Horní Počernice (TC Strahov)
21.9.                           ligový duel s FK Viktoria Žižkov (TC Strahov)
Trenérem týmu je Jaroslav Vavříček, který nám o nadcházejícím období prozradil více: „Příští týden odjíždíme na soustředění do Blšan, kde se budou kluci seznamovat nejen s novými trenéry, ale i se změnami na hřišti. V této sezoně budeme hrát soutěž proti o rok starším týmům z Prahy. V kategorii starší přípravky budeme nově hrát s pěti hráči v poli místo dosavadních čtyř. Mimo tato soutěžní utkání nás čeká spousta zajímavých fotbalových akcí, včetně těch mezinárodních. Za nás trenéry můžu říct, že se na kluky a práci s nimi moc těšíme.“

Další novinky