Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
InformaceMuži A

Uzavřený kotel na Karvinou

Proti Karviné bude vchod 1A zavřen

Sdílet

Při posledním domácím zápase proti SK Slavia Praha byla disciplinární komisí LFA proměněna podmínka uzavřeného sektoru 1A v Generali Areně. Za chování fanoušků tak bude na utkání s Karvinou sektor 1A plně uzavřen.
Oproti předchozím případům nebude klub poskytovat náhradní vstupenky těm, kteří mají permanentky do uzavřených sektorů disciplinární komisí. Ti, kteří jsou držitelé permanentky do sektorů na vchodu 1A a budou chtít sobotní zápas s Karvinou navštívit, si musí koupit nové vstupenky jako běžný návštěvník zápasu.
Fanoušci, kteří na domácí zápasy chodí do kotle, vyhlásili, že se budou na zápase s Karvinou shromažďovat v sektorech D81 a D82, které jsou za bránou na vchodu 4. Vstupenky do těchto sektorů si můžete zakoupit v den utkání na kterékoli pokladně stadionu, které se otevřou v 16:00. Online tyto vstupenky k dispozici nebudou. Lístků je do těchto sektorů dostatek, takže nemusíte mít strach, že byste jej v den utkání nesehnali. Cena vstupenky do výše zmíněných sektorů je 190,- Kč.

Další novinky