Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Vydražte si vstupenky na vyprodané utkání Plzní

A přispějte tak do Nadačního fondu ACS!

Sdílet

Asi už obře víte, že na sobotní utkání proti Plzni je Generali Arena vyprodaná. Přesto pro vás máme možnost, jak se na utkání podívat osobně. K dispozici je totiž posledních pár vstupenek, které jdou do dražby! Její výtěžek poputuje na konto Nadačního fondu ACS, který se stará o bývalé hráč Sparty ve finanční nouzi!
Pokud nemáte permanentku a nestihli jste zakoupit vstupenky v předprodeji, máme pro Vás jedinečnou možnost, jak lístky na nejsledovanější domácí utkání jara získat. Je jen na Vás, kolik jste ochotni za lístek zaplatit. Rozdíl mezi základní cenou vstupenky (490 Kč) a Vámi nabídnutou částkou věnujeme Nadačnímu fondu AC Sparta Praha, tedy bývalým hráčům klubu, kteří se ocitli ve hmotné a sociální nouzi. Za dobu své existence od roku 2013 již Nadační fond mezi bývalé hráče rozdělil více než 2 miliony Kč!
V nabídce je posledních 56 vstupenek do sektoru A9 na jinak beznadějně vyprodaný zápas. Maximálně můžete vydražit 2 vstupenky na osobu. Dražba začíná v úterý 5. 3. v 10:00 a končí ve středu 6. 3. v 18:00.
Dražit se bude ZDE!

Další novinky