Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-9

WU9: výhra nad Tempem

Hned od úvodu bylo vidět, kdo bude na hřišti vládnout.

Sdílet

Ve druhém kole byl soupeřem nejmenších sparťanek tým Tempa. Děvčata vstoupila do utkání odvážně.
Hned od úvodu bylo vidět, kdo bude na hřišti vládnout. V první čtvrtině vstřelila tři branky do sítě Tempa. Svedla i hodně osobních soubojů. Druhá část utkání byla brankově velmi úspěšná.  Spartě spadlo do branky téměř vše. První branku v utkání dali i chlapci, kteří podnikali nebezpečné protiútoky, ale pouze jeden z nich byl do poločasu úspěšný.
  Druhá polovina se nesla v podobném duchu. Děvčata úspěšně dobývala branku Tempa. V poslední části se prosazoval i soupeř, kdy děvčata polevila v bránění. Sparťanky v tomto zápasu napravily nezdar z úvodního utkání. 
  AC Sparta dívky - FC Tempo Praha 28:5 (15:1) Průběh utkání: 3:0. 12:1, 6:1, 7:3 Sestava: Řídkosilová , Šillová , Norková , Hudáková , Kamitzová , Bendová , Kašparová, Martinů    Komentář trenérů: "Utkání se neslo v přátelské atmosféře, ke které přispěl i soupeř. Po první odehrané části bylo vidět, že z děvčat spadly obavy a utkání si užívaly. Zpestřili jsme proto jednotlivé části druhého poločasu úkoly, které děvčata svědomitě plnila."

Další novinky