Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Kairinen prodloužil smlouvu

Finský záložník podepsal na Letné nový kontrakt

Sdílet

Kaan Kairinen podepsal se Spartou novou víceletou smlouvu, a spojil tak s klubem svou další budoucnost. Ať se ti u nás i nadále daří, Kaane!
Finský reprezentant působí na Letné od prosince roku 2022. Po příchodu z Lilleströmu rychle zapadl do základní sestavy a na konci premiérové sezony v Praze pozvedl nad hlavu trofej pro ligového šampiona.
Pětadvacetiletý záložník odehrál za Spartu 53 soutěžních zápasů, ve kterých vstřelil tři góly a přidal 12 asistencí. Ve svém prvním ligovém zápase se uvedl gólem a asistencí.
Svůj bodově nejúspěšnější zápas dosud odehrál v srpnu této sezony, kdy se na hřišti Jablonce blýskl gólem a dvěma asistencemi a přispěl k vysoké výhře 5:1.
O tři týdny později pak pomohl k postupu do základní skupiny Evropské ligy. V odvetě s Dinamem Záhřeb si připsal asistenci u vítězného gólu, který vstřelil Asger Sørensen.
Další důležitou asistenci si připsal před třemi týdny a znovu to bylo na Letné. V odvetě s Galatasarayem vyslal skvělým pasem do úniku Angela Preciada, který otevřel gólový účet zápasu.
Kaane, gratulujeme k podpisu nové smlouvy a přejeme hodně štěstí do dalších zápasů v rudém dresu!

Další novinky