Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Trenér ví, co chce

David Moberg Karlsson po Sigmě

Sdílet

David Moberg Karlsson odehrál na hřišti Sigmy Olomouc celý zápas a ve druhém poločase dvěmi brankami z penalt rozhodl o dokonání obratu a vítězství Sparty 3:2!
Davide, jaký to byl zápas?
Nahoru dolu. Udělali jsme hodně chyb. Ale přišel nový trenér, přinesl nové myšlenky, budeme potřebovat trochu víc času, abychom to všechno dokázali přenést na hřiště. Ale je to vítězství, takže jsme spokojení.
Co je hlavní změna s novým trenérem?
Měl tři s týmem, to není moc času. Ale řekl bych, že dokáže dát jasně najevo, co od nás na hřišti chce. Až budeme mít společně víc času, projeví se to a bude to super.

KARLSSON | Trenér ví, co chce

Co se ti honilo hlavou, když jsme prohrávali 0:2?
Jsme Sparta, musíme být něco jako Manchester United za Fergusona, když dokázali takovéhle zápasy otáčet. Věřili jsme si, i trenér nám pořád říkal, že jsme skvělý tým se skvělými individualitami. Takže myslím, že ani za toho stavu 0:2 jsme neztratili víru a to se projevilo.
Jak těžké je proměnit v zápase hned dvě penalty, navíc s tou naší předchozí neúspěšnou sérií?
Já ty přechozí nekopal, takže moje sebevědomí to neovlivnilo. Chce to mentální sílu. Dneska obzvlášť, protože mě celý zápas bolela hlava. Ale myslím, že v tomhle jsem silný a doufám, že přidám spoustu dalších branek.

Další novinky