Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Vítejte, trenére

Pavel Vrba se stává novým koučem A-týmu AC Sparta Praha

Sdílet

Zkušený trenér Pavel Vrba přebírá A-tým AC Sparta Praha. Bývalý kouč české reprezentace se stává nástupcem odvolaného Václava Kotala a ve čtvrtek povede své svěřence na prvním společném tréninku. Hodně štěstí, trenére!
„Přistoupili jsme k důležitému strategickému rozhodnutí. Jsme přesvědčení, že jsme z pohledu budoucího sportovního vývoje klubu udělali správný krok. Na spolupráci s trenérem Vrbou se těšíme a věříme, že bude velmi úspěšná,“ komentuje příchod nového kouče generální ředitel AC Sparta Praha František Čupr.
„Pavel Vrba je v první řadě velký fotbalový odborník. Jeho hra je založena na jasných principech, které se shodují s našimi klubovými. Týmy, které vedl, se vždy prezentovaly kvalitní výstavbou hry a vyváženou ofenzivou a defenzivou,“ říká k angažování trenéra sportovní ředitel Tomáš Rosický. „A Pavel Vrba je trenér, který je zvyklý vyhrávat,“ doplňuje Rosický.
„Jsem rád, že mě Sparta oslovila. Je to klub s nejvyššími ambicemi. Věřím, že tyto ambice, o kterých jsme se s vedením klubu bavili, naplníme. A budeme spokojení my všichni: tým, vedení i fanoušci,“ přeje si nový trenér ACS.

Další novinky