Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži B

Zpět na pažit

Rezerva zahájila přípravu

Sdílet

Sparťanská rezerva v pondělí zahájila letní přípravu na sezonu 2020/21. Trenéru Horňákovi se na Strahově hlásilo 24 hráčů do pole a tři brankáři. Béčko čeká šest přátelských utkání a soustředění v jihočeském Písku.
V pondělí ráno se opět otevřely dveře kabiny B-týmu, který se krátké pauze opět vrátil do tréninkového procesu a zahájil letní přípravu před startem sezony 2020/21. Trenér Michl Horňák přivítal hráče a oficiálně představil svého nového asistenta, kterým se stává Petr Janoušek. Zkušený mládežnický kouč s reprezentačními zkušenostmi a též působil u A-týmu Sparty.
Sparťany čekají úvodní tréninky v areálu strahovské akademie, kde v prvním týdnu přípravy odehraje přátelské utkání proti rezervě Slovanu Liberec (18.7., 11:00). O týden později se mužstvo přesune do jihočeského Písku k devítidennímu kempu, během kterého tým trenéra Michala Horňáka zvládne i další tři přípravná utkání proti Jablonci B, Olešníku s Davidem Lafatou a místnímu Písku. Po návratu do hlavního města čeká stejně jako před rokem sparťanskou rezervu kácovský mač proti Vlašimi. Generálkou na nový ročník bude domácí utkání proti teplickému béčku na Strahově v polovině srpna.
O změnách v kádru B-týmu budeme informovat.
Kádr na startu letní přípravy 2020
Brankáři: František Kotek, Jan Čtvrtečka, Adam Benada
Obránci: Adam Gabriel, Daniel Horák, Lukáš Hušek, Milan Piško, Zbyněk Konopásek, Michal Szewieczek, Iva Gelashvili, Václav Bláha, Karel Tvaroh
Záložníci: Jakub Sláma, Dominik Šimáček, Martin Ambler, Tomáš Jonáš, Zdeněk Hucek, Lukáš Vácha, Kristián Flak, Matěj Ryneš, Petr Pudhorocký
Útočníci: Vojtěch Patrák, Radim Prokopec, Youssouf Dao, Matyáš Kozák, Daniel Turyna, Ondřej Novotný
Plán letní přípravy B-týmu
13. července začátek přípravy
18. července 11:00 PU AC Sparta Praha B – Slovan Liberec B (Strahov)
24. července – 1. srpna soustředění v Písku
25. července 11:00 PU AC Sparta Praha B – Jablonec B (Písek)
29. července 16:00 PU AC Sparta Praha B – Olešník (Olešník)
1. srpna 11:00 PU AC Sparta Praha B – Písek (Písek)
5. srpna 11:00 PU AC Sparta Praha B – Vlašim (Kácov)
15. srpna 11:00 PU AC Sparta Praha B – Teplice B (Strahov)
1 / 88

Další novinky