Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

UNLIMITED: Zářijový recap

Žijte i vy se Spartou bez limitů!

Sdílet

V uplynulém měsíci jsme překonali hranici 10 tisíc předplatitelů Sparta UNLIMITED. Co jsme si pro vás v rámci našeho digitálního produktu Sparta UNLIMITED. během září přichystali a na co se můžete dál těšit?
Exkluzivní video formáty a populární rubriky v rozšířené verzi, streamy ze zápasů, pravidelné čtvrteční podcasty v audio i video podobě, speciální nabídky sparťanského merche a přístup k atraktivním soutěžím určeným pouze pro předplatitele.
To vše, doplněné o prioritní možnost nákupu vstupenky bez její garance na domácí zápasy a na další vybrané klubové akce, dělá z UNLIMITED. produkt, který musí každý opravdový sparťan mít. Pokud UNLIMITED. ještě nemáte, pořídit si ho můžete ještě dnes.

Jaký obsah jsme fanouškům v září připravili?

Ve sparťanském podcastu jsme si povídali s neúnavným záložníkem a autorem dalekonosných autů Lukášem Sadílkem, majitelem pěti sparťanských titulů Tomášem Junem, moderátorem Liborem Boučkem a bývalým sparťanským superžolíkem, kterým je Roman Bednář.
UNLIMITED. vám přineslo rozlučkový rozhovor s Janem Kuchtou, který po dvou letech opustil Spartu a přestoupil do dánského Midtjyllandu. Podívat jste se mohli na sestřih všech 37 gólů Kuchtiče v našem dresu.
Věnovali jsme se také záběrům ze hry. V Highlights jste mohli vidět ty nejzajímavější momenty sparťanské jedničky Petera Vindahla, který držel sérii 494 minut bez inkasovaného gólu.
ACS STUDIU pak Roman Polom se Štěpánem Hájkem rozebrali nejen výhry v Hradci a Budějovicích, ale také ztrátu bodů v domácím duelu s Olomoucí.
U zápasu na jihu Čech ještě zůstaneme. Po něm, ale také po klání s olomouckou Sigmou, jste si mohli pustit Mimo reflektory - záběry, které mohly leckomu uniknout.
V UNLIMITED. mohli sparťanští fanoušci vidět momenty ze zákulisí prvního zápasu v Lize mistrů proti Salcburku. V epizodě Buď v týmu+ jste se mohli dozvědět, kdo správně tipnul výsledek, čí boty označil Sáďa za šťastné, a která dvojice se přetahovala o to, kdo je nejlepší.
Ze zápasu s rakouským soupeřem jste však mohli zhlédnout nejen Buď v týmu+, ale i celý záznam celého utkání prvního kola ligové fáze Champions League. Ze záznamu jste si mohli pustit také utkání Premier League International Cupu, ve kterém juniorka Norwiche nastoupila proti naší rezervě.
V průběhu září jsme pořídili dva rozhovory s našimi útočnými esy. Nejprve jsme po úvodní části sezony vyzpovídali Victora Olatunjiho. Své úvodní týdny ve Spartě pak zhodnotil kosovský útočník Albion Rrahmani.
Fan Stories. Nový seriál, ve kterém jste díky UNLIMITED. mohli sledovat příběh DJ a velkého sparťanského fanouška Maneneho. Předplatitelé mohli také hlasovat v anketě o Gól měsíce srpna, a díky tomu pak získat dva lístky na domácí duel s Karvinou.

A na co se můžete těšit v říjnu?

  • Unikátní zápasový obsah ve formátech Highlights nebo Mimo reflektory
  • Pravidelné rozbory ligových zápasů ve sparťanském studiu se Štěpánem Hájkem a Romanem Polomem. Na nové díly se můžete těšit každé pondělí
  • Každý čtvrtek vyjde epizoda UNLIMITED. podcastu – už brzy se můžete těšit na nový díl s kuchařem a sparťanem Janem Punčochářem
  • Velký videorozhovor se sportovním manažerem Tomášem Sivokem
  • Příběh Ondřeje Zahustela v textovém Nezkráceně
  • První díl nového seriálu Život po kariéře s bývalým brankářem Davidem Bičíkem
  • Anketu o gól měsíce září, ve které budete mít další možnost vyhrát vstupenky na Spartu
  • Textové rozhovory s hráči A-týmu
  • Buď v týmu+ a Sparťanské rádio z výjezdu do Manchesteru
  • A spoustu dalšího obsahu!
Pořiď si předplatné Sparta UNLIMTED. ještě dnes a žij Spartou bez limitů. Detailní informace najdeš ZDE .

Sdílet

    Další novinky