Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-14

11 sparťanských gólů za výběry Prahy

Souboje s Libereckým KFS

Sdílet

V úterý 2. května se uskutečnilo poslední 7. kolo Mezikrajské soutěže. Výběry Prahy U13 a U14 v něm v areálu SK Viktoria Štěrboholy nastoupily proti Libereckému krajskému fotbalovému svazu. Na tyto duely bylo povoláno deset hráčů Sparty.
U14
Pozvánky do kádru čtrnáctky dostali tito sparťani: Mašát, Bolorbold, Švec, Kubíček, Šebrle. V původní nominaci figuroval Kos, ale toho nahradil Kubíček.
Výběr Prahy zvládl tento souboj bez větších problémů, když už do poločasu vedl 3:0 a po změně stran skóre navýšil na 8:1. Gólově k této výhře přispěli i naši hráči. Šeberle zaznamenal dva a Bolorbold jeden přesný zásah.
Pražský FS – Liberecký KFS 8:1 (3:0)
Góly: Šeberle (2), Filip (2), Luňák, Bolorbold, Kubeš, Kupera – Jirsák.
Výběr Prahy: Šiška, Mašát – Belžík, Novák, Doležal, Luňák, Kupera, Svoboda, Kubeš, Filip, Pancíř, Korbel, Šnýdr, Šeberle, Švec, Kubíček, Bolorbold.
U13
V nominaci se objevilo pět jmen hráčů ACS: Hruška, Hybler, Klíma, Schejbal, Tichý.
Utkání mělo ještě jednoznačnější průběh než duel čtrnáctky. Již po poločase byl rozdíl devítibrankový, který výrazně narostl ve druhém dějství. Na výhře 21:0 se sparťani podepsali osmi kousky v hostující bráně. Klíma se prosadil čtyřikrát, Schejbal třikrát a Tichý skóroval jeden gól.
Pražský FS – Liberecký KFS 21:0 (9:0)
Góly: Rus (4), Klíma (4), Schejbal (3), Štěpánek (2), Pěnkava (2), Všetečka (2), Volf, Novotný, Douda, Tichý.
Výběr Prahy: Polák, Hruška – Borovička, Martínek, Vlk, Štěpánek, Douda, Novotný, Pěnkava, Všetečka, Hybler, Jašari, Volešák, Klíma, Rus, Tichý, Volf, Schejbal.
Oba výběry postoupily do finálových turnajů Mezikrajských soutěží. U13 se v něm představí od 30. do 31. května v Třebíči a U14 přesně o týden později v Litomyšli.

Další novinky