Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži A

Chceme se na Letné rozloučit se sezonou vítězně

Dávid Hancko před Jabloncem

Sdílet

Vzhledem k nabitému programu po finále MOL Cupu vám tentokrát nenabídneme klasické video preview před zápasem s Jabloncem. Na dojmy z nadcházejícího utkání jsme se alespoň formou textového rozhovoru zeptali stopera Dávida Hancka.
Končící týden se nesl ve znamení pečlivých příprav na pohárové finále a následné euforie z vítězství. „Oslavy jsme si užili, bylo to super, skvělé. Teď už se ale soustředíme na poslední dva zápasy sezony,“ říká před posledním domácím utkáním sezony Hancko.
Spartě stačí k jistotě třetího místa v tabulce bod z posledních dvou utkání, při jakékoliv ztrátě Liberce už nebude potřeba ani to. „Klíčové bude, jak se namotivujeme, ale věřím, že v tom žádný problém nebude. Na nás byl obrovský tlak a velká očekávání před tím finálovým zápasem, to z nás teď může spadnout a můžeme si ten zápas víc užít a hrát pěkný fotbal,“ láká fanoušky na pěkný fotbalový zážitek Dávid.
V minulém ligovém zápase sice trenér před pohárovým finále postavil výrazně pozměněnou sestavu a přišla porážka 1:2, i tak ale platí, že Sparta z posledních deseti utkání devětkrát zvítězila: „Vítězství nám zachutnala a bylo by super, navázat na to i v těch posledních dvou zápasech.“
Na Letnou přijede Jablonec, který na dálku bojuje s Libercem o čtvrté místo v tabulce a tím i o jistotu účasti v předkole Evropské ligy: „Jablonec je kvalitní soupeř, velkou část sezony byl v tabulce před námi, to je známka jejich kvality. Věřím, že se na ně dobře připravíme a rozloučíme se s Letnou vítězstvím. Pak bude čas společně oslavit i tu závěrečnou úspěšnou část sezony. Máme znovu velkou motivaci, fanoušci si zaslouží vítězství. Necháme na hřišti zase všechno,“ slibuje závěrem slovenský fotbalista.

Další novinky