Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-18

Dorostenky vysoko porazily Hradec Králové

Paulenová dala hattrick

Sdílet

Páté kolo 1. ligy dorostenek přineslo v sobotu 22. září na Strahově souboj Sparty a posledního Hradce Králové.
Skóre utkání otevřela už ve třetí minutě domácí záložnice Dvořáková - 1:0. Sparta byla od začátku lepší, zajímavou střelou z dálky se prezentovala Kadlecová, šance ke skórování měla i kapitánka Pochmanová. Druhý gól přišel ve 23. minutě, když se Paulenová prosadila střelou po zemi - 2:0.

Po půlhodině hry Paulenová z pravé strany nacentrovala na Pochmanovou a bylo to 3:0. Paulenová byla hodně aktivní, za další minutu trefila tyč hradecké brány, míč se k ní ale odrazil zpět a druhou možnost už sparťanská útočnice proměnila - 4:0.

I pátý gól padl z dorážky, Šrámková trefila břevno a po odrazu se míč dostal ke Dvořákové, která zakončila přesně - 5:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

I druhá půle byla v režii domácích hráček. Dvě minuty po pauze střídající Novotná přihrála Adéle Tomanové a ta nasadila hostující brankářce housle - 6:0.

Další dvě branky padly jako přes kopírák: útočnice Cvrčková v samostatném úniku obešla i brankářku a zakončovala do prázdné branky. Poslední slovo měla Paulenová, která se prosadila přesnou střelou k tyči - 9:0.

Další utkání čeká na svěřenkyně trenéra Jana Sumce už v pátek 28. září, v šestém kole se představí na půdě Slovácka.

AC Sparta Praha - FC Hradec Králové 9:0 (5:0)

Branky:
23., 31., 78. Paulenová, 63., 76. Cvrčková, 3., 35. Dvořáková, 30. Pochmanová, 43. Ad. Tomanová,

Sparta: Pučová - Machová, Buryánová (41. Viktorová), Kadlecová (41. Novotná), Šrámková - Dvořáková (53. Cvrčková), Pochmanová (41. Krebsová), An. Tomanová, Marcinková (41. Skrčená) - Paulenová, Ad. Tomanová

Hradec: Zítková - Kňourková, Vejrová, Sedláčková, Šubrtová - Repiská (53. Uhnavá), Pěrušková, Horáková, Ličmanová, Zemanová - Jarochová

Další novinky