Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Emerickson nebude chybět na virtuálním derby

Další posila na Slavii

Sdílet

Šestým hráčem pro nedělní virtuální derby proti Slavii a druhým v kategorii profesionálních esporťáků bude Jan "Emerickson" Krupička! Služebně druhý nejstarší hráč Sparta eSports tak doplní svého kolegu Johnyho a porve se o jeden z osmi bodů, které budou v neděli k mání. Vstupenky na zápas si stále můžete kupovat ZDE.

Emerickson na virtuálním derby

Eme, jak se na neděli těšíš?
Na derby se samozřejmě těším, ještě speciálnější je to tím, že to bude první takový zápas mezi Spartou a Slavií. Bude to něco výjimečného. Snad nezklameme fanoušky a celý klub a budeme brát výhru!
Vy, kteří eSport hrajete profesionálně, nebudete ovládat Spartu ale svůj Fifa Ultimate Team. Proč je to pro vás lepší?
Je to zajímavější pro nás a ve výsledku i pro fanoušky. Celá kompetitivní scéna ve Fifě se od ročníku Fifa17 přesunula do tohotou módu. Je to atraktivnější a hlavně lidé, kteří třeba pravidelně sledují herní scénu, určitě uvítají, že můžeme hrát ve FUT. Pro nás není úplně záživné hrát za normální kluby, FUT je v tomhle ohledu o dost lepší, můžeme tam lépe ukázat, co umíme.
Tvým soupeřem bude Martin "kobbycz" Strnad. Jak vidíš svoje šance?
S Kobym jsme toho tento rok moc nenahráli, vůbec nevím, kdy jsme spolu hráli naposledy. Bude to asi dost vyrovnaná bitva, rozhodne malé množství chyb, každá bude potrestaná. Mělo by to být hodně napínavé.
Jak se ti líbí celá akce Derby pomáhá?
Vnímám to velmi pozitivně, je to na dobrou věc a jsem rád, že mohu být součástí prvního virtuální derby.

Sdílet

    Další novinky