Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Jak si vedli sparťani na hostování?

Hráči Sparty v jiných klubech

Sdílet

Mezi střelce se o víkendu znovu zapsal v dresu Vyšehradu David Čapek. Tentokrát nastoupilo v jiných klubech 13 hostujících sparťanů, zápasy v Turecku jsou na programu až v úterý večer.

ČESKO

FORTUNA:LIGA
Bogdan Vatajelu odehrál v dresu Jablonce proti Příbrami (3:0).
Tomáš Wiesner nebyl Mladé Boleslavi k dispozici pro utkání se Spartou (2:1).
Daniel Köstl chyběl v nominaci na zápas Liberce se Slavií (1:1). Daniel odehrál utkání za libereckou juniorku, která vyhrála nad Hradcem Králové 3:2.
Lukáš Juliš se nadále zotavuje ze zranění. Bohemka bez něj prohrála s Plzní 2:3.
FORTUNA NÁRODNÍ LIGA
V dresu Vlašimi nastoupili v základní sestavě proti Pardubicím (0:0) Jan Pavlík, uzdravený Milan Piško (žlutá karta) a Ondřej Novotný. Na posledních 30 minut do zápasu zasáhl Youssouf Dao a v 73. minutě se na trávník dostal také Petr Plachý. Gólman Hugo Jan Bačkovský sledoval tentokrát utkání jen z lavičky, stejně jako Jan Fortelný. V nominaci chyběl Vadim Červak.
David Březina a Christián Frýdek odehráli celý zápas za Táborsko proti Třinci (1:1).
V utkání Znojmo – Žižkov (1:0) nastoupil na vítězné straně na posledních 20 minut Filip Maksić. Za poražené odehrál závěrečnou čtvrthodinu Marián Burda.
Daniel Turyna nebyl nominován na zápas Jihlavy s Vítkovicemi (0:1).
Zranění Daniel Mareček a Filip Havelka nemohli nastoupit do zápasu České Budějovice – Ústí nad Labem (1:0).
ČESKÁ FOTBALOVÁ LIGA
V základní sestavě Vyšehradu znovu vyběhl David Čapek a opět se zapsal mezi střelce. V 72. minutě vyrovnal na 2:2 proti Velvarům. O pět minut později byl střídán. Vyšehrad nakonec vyhrál 3:2 po penaltách.

SLOVENSKO

Na Slovensku se odehrálo druhé kolo nadstavbové části. Ružomberok hraje skupinu o titul. Zinedin Mustedanagić nastoupil na posledních 25 minut proti Žilině (1:1). Jan Čtvrtečka sledoval duel z lavičky.
Trnava hraje skupinu o udržení. Václav Dudl sledoval duel se Zlatými Moravcemi (0:1) z lavičky. (1:0), Jiří Kulhánek nebyl v nominaci.
Brankář Vojtěch Vorel byl znovu na lavičce a viděl bezbrankový zápas Senica – Podbrezová. Senica je nadále na posledním místě skupiny o udržení.

TURECKO

Turecká Superliga měla o víkendu pauzu a Galatasaray Istanbul, ve kterém hostuje Semih Kaya, čeká v úterý od 19:00 pohárový zápas s týmem Yeni Malatyaspor.
Boluspor Vukadina Vukadinoviće čeká v úterý večer od 18:00 zápas s Genclerbirligi ve druhé nejvyšší soutěži.

IZRAEL

Georges Mandjeck nastoupil za Maccabi Haifa od začátku proti Maccabi Tel Aviv (0:1). V 58. minutě byl střídán.

Sdílet

    Další novinky