Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Jiří Kulhánek odchází na hostování

Zbytek podzimu stráví mladý fotbalista v Trnavě

Sdílet

Defenzivní záložník Jiří Kulhánek odchází na hostování do slovenského Spartaku Trnava. Dvaadvacetiletý mládežnický reprezentant stráví v týmu trenéra Látala zbytek podzimní části sezóny.
Jiří Kulhánek po vstupu do aktuální sezony vypadl ze sestavy a poslední zápasy strávil jen na tribuně. Na pozici defenzivního záložníka momentálně nastupuje Martin Frýdek, na lavičce jsou navíc připravení Lukáš Vácha a Michal Sáček, trenér Ščasný může využít také Mihaila Ristiće. Uprostřed navíc může hrát i Nico Stanciu, který momentálně většinou nastupuje na pravé straně hřiště. Hlavně kvůli tomuto přetlaku se klub rozhodl, že u Jiřího Kulhánka upřednostní možnost kvalitního hostování tak, aby se český mládežnický reprezentant mohl dál rozvíjet.
Spartak Trnava vede od léta český trenér Radoslav Látal, který se s klubem probojoval do základní skupiny Evropské ligy. Tam si Trnava zahraje proti Anderlechtu, Fenerbahce Istanbul a Dinamu Záhřeb.
„Do Trnavy mě láká hlavně možnost pravidelně nastupovat a zahrát si Evropskou ligu. Doufám, že se tam prosadím, odehraju nějaké těžké zápasy a v zimě budu mít větší šanci prosadit se do sparťanské sestavy,“ říká před odchodem na hostování Jiří Kulhánek.
Jirko, přejeme ti na Slovensku hodně štěstí a startů v těžkých zápasech a těšíme se na tvou další budoucnost ve Spartě!
1 / 11

Další novinky