Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryU-19

Jsem spokojen

Trenér Erich Brabec po vítězství nad Duklou

Sdílet

V úvodních dvou kolech neobdrželi jeho svěřenci ani branku a získali plný počet bodů. Proti Dukle to bylo stejné, protože devatenáctka zvítězila 4:0 a trenér Erich Brabec byl s výkonem svých hráčů spokojen.
Výsledek 4:0 je jednoznačný, bylo tomu tak i na hřišti?
První půle byla velmi vyrovnaná a hrálo se ve vysokém tempu nahoru dolů. Bylo k vidění množství osobních soubojů. My jsme ukázali, že máme kvalitní ofenzivu a proměnili jsme vyložené příležitosti, které jsme si vytvořili. Proti Dukle byl velmi efektivní Vojtěch Patrák, za což jsem rád, protože přesně to po útočnících chceme. Na druhou stranu jsme měli i další šance z křídelních prostorů, které jsme neproměnili kvůli ne úplně dobrému postavení útočících hráčů.
Jak jste spokojený s defenzivní činností vašeho týmu?
Velmi dobrý zápas odehrála stoperská dvojice Štětina – Alexandr. Skvěle stlačovali hru a dostupovali útočníky soupeře. Dukla se v prvním poločase propracovala ke třem náznakům. Ty mohly skončit brankou. Obrana však vždy dobře zasáhla. V druhé části jsme Dukle nedovolili nic. A to i díky dodržování pokynů, které jsme si řekli o pauze v kabině. Jsem spokojen.
Kdy přišel v utkání zlom?
Po třetím gólu si myslím, že bylo rozhodnuto. I na hráčích Dukly jsem viděl, že jejich tempo opadlo. Nebyli už tak agresivní v soubojích a naši hráči měli na vše mnohem více času.
V zápasové nominaci stále chyběl Kozák nebo Pudhorocký, jaký je jejich aktuální zdravotní stav?
Kozák stále netrénuje po zranění s týmem. U Pudhorockého je moc brzy po operaci předního zkříženého vazu. Nejblíže návratu do tréninku s týmem je Ryneš. Nesmíme ani zapomínat na Kováče, který se snad po dvou a půl letech zbavil vleklých potíží s kolenem.
1 / 39

Další novinky