Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Jsem šťastný za tým

Adam Hložek po Plzni

Sdílet

Adam Hložek se prosadil v dalším utkání a navíc v extrémně důležitém! Proti Plzni dal svůj jedenáctý gól v sezoně a vyrovnal na 1:1. Nastartoval tak sparťanskou cestu za vítězstvím!
Adame, jak si prožil zápas?
Samozřejmě to byl zápas plný emocí, tak to s Plzní vždycky bývá. Prohrávali jsme, ale celý zápas jsme soupeře nepustili do větší šance mimo ten roh. Věřili jsme, že to otočíme, a když budeme hrát pořád stejně a budeme trpěliví, tak ty góly přijdou. Myslím, že pro nás hráče i pro fanoušky to bylo fantastické utkání. Jsem rád za celý tým a za tři body.

HLOŽEK | Jsem šťastný za tým

Čekali jste takhle zalezlou Plzeň?
Připravili jsme se na to, trenér nás připravil na to, že trenér Bílek tam vnese svou defenzivní taktiku. Dobře nás na to trenér přichystal a věděli jsme, že po stranách bude hodně prostoru. A taky to tak bylo. Odehráli jsme skvělý zápas.
Popiš mi tu gólovou situaci, to od tebe byla nádhera…
Ten balon byl ve výšce, šel mi na pravou nohu. Na levé ruce jsem měl Brabce, kterého jsem si dobře podržel a zvládl jsem ten první dotek dobře. Jsem za to rád.
Jak se cítíš po takhle velkém vítězství?
Jsme nadšení, tohle nám musí vlít krev do žil. Do závěru ligy už musíme všechno zvládnout a vyhrát.
Jak moc vám pomohli fanoušci?
Byli cítit, jak jsme dali první gól, tak úplně ožili. Bylo to, jak kdyby byl plný stadion. Děkuju za podporu, snad takových zápasů bude víc.

Další novinky