Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-14

Kategorie U14 zvítězila nad Meteorem Praha VIII

V rámci České ligy žáků U14 se střetl sparťanský výběr s Meteorem Praha VIII

Sdílet

V sobotu byl v Tréninkovém centru mládeže na Strahově k vidění souboj v rámci České ligy žáků U14, mezi našimi hráči a výběrem Meteoru Praha VIII. Sparťané v zápase museli zabrat, aby se mohli vrátit v tabulce na přední pozice.
Kategorie U14 v zápase s Meteorem musela zabrat, aby odčinila nepříliš podařený výkon z minulého kola, kdy se jí nedařilo na hřišti Českých Budějovic, kterým podlehla. A to se jí podařilo! Od začátku utkání sparťané na hřišti bojovali a šli si za vítězstvím. K tomu je v 18. minutě přiblížil Kožený, když proměnil svou šanci a poslal sparťany do vedení. Za stavu 1:0 se poločas také dohrál.
V druhé půli zápasu se naši hráči začali častěji prosazovat a postupně navyšovali své vedení. Nejprve se trefil ve 43. minutě Vitarigov. Na něj navázal v 59. svou brankou Krulich, který se trefil v 65. minutě znovu a uzavřel tak výsledek utkání na 4:0 pro sparťanský výběr. Sparťané tak v utkání zcela zaslouženě zvítězili 4:0.
AC Sparta Praha - FK Meteor Praha VIII 4:0 (1:0)
Branky: 18. Kožený, 43. Vitarigov, 59. Krulich, 65. Krulich
Sestava AC Sparta Praha: Kerbach - Špírek, Novák, Rebibo, Prior (35. Váňa), Kožený, Horák (36. Cettl), Slanina (36. Vitarigov), Diviš (7. Říha), Rožánek, Krulich
Sestava FK Meteor Praha VIII: Petřík (54. Švec) - Vitvar, Švejnoha (42. Pešek), Kotrč, Vlček, Kupka, Tůma (42. Dvořák), Soukup (60. Novotný), Musil, Butsko (66. Sýkora), Koffi (18. Šindelář)
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie U14, Jakub Hovorka: „V utkání jsme předvedli kvalitní výkon. Na hráčích byla vidět velká snaha odčinit předchozí nezdar na hřišti Českých Budějovic. Kluci si uvědomili, že nestačí pouze fotbalové dovednosti, ale i tvrdá dřina a velký zápal pro hru."

Další novinky