Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Klub nedoporučuje cestu do Vídně

S ohledem na covidová opatření nemůže Sparta fanouškům zajistit vstupenky

Sdílet

S ohledem na opatření proti šíření onemocnění covid-19 nemohou fanoušci Sparty a Rapidu cestovat k venkovním utkání 2. předkola Ligy mistrů. Klub fanouškům nedoporučuje cestu do Vídně ani individuálně, či v menších skupinkách.
Do Vídně cestuje k důležitému utkání s Rapidem pouze oficiální klubová výprava, kterou tvoří hráči, členové realizačního týmu a několik klubových zaměstnanců a členů managementu. Sparta nemá možnost získat žádné další vstupenky, naopak fanoušci cestou do Rakouska riskují, že na černém trhu koupí neplatné lístky od překupníků.
Klub, ani jeho oficiální fanklub z výše uvedených důvodů neorganizují žádnou fanouškovskou cestu do Vídně, ani se nepodílí například na dopravě a nedistribuují vstupenky.
Podpora, které by se nám od fanoušků za běžné situace dostalo tak blízko za hranicemi, by jistě byla masivní. Ale my věříme, že dokážeme postoupit s Vaší podporou v zádech v odvetě na Letné. Nemůžeme se dočkat, až uslyšíme Vaše skandování. Bude Vás devět tisíc. Ve středu 28. července na Letné.
Sparta.

Další novinky