Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryJuniorka

Měli jsme velkou převahu

Trenér Michal Horňák po výhře nad Bohemians

Sdílet

I přes výhru nad Bohemians (2:0) nebyl trenér Michal Horňák úplně spokojen s výkony svých svěřenců. Navíc mimo hru se ocitl Václav Dudl, který musel předčasně střídat kvůli zranění.
Jak jste spokojený s výkonem svých hráčů proti Bohemians?
Proti Bohemce jsme měli velkou herní převahu a myslím, že jsme měli vyhrát větším rozdílem. Náš herní projev nebyl ideální, začátek se nám nevydařil dle představ. Následně jsme však dali gól a byli aktivní, ale pouze půl hodiny hry. Závěr poločasu opět nebyl dobrý. S takovou převahou musíme vstřelit více branek.
Litujete neproměněných šancí?
Ano. My jsme měli několik příležitostí, kdy obrana Bohemians zasahovala až na brankové čáře. V tu chvíli to měli být minimálně 3 až 4 branky.
Sparťany jsou již Zuberu i Chervak, jak se vám líbil jejich projev proti Bohemians?
Zuberu byl skvělý v soubojích jeden na jednoho. Je to rychlý hráč, ale některé situace mohl vyřešit jinak. Místo toho, aby šel do koncovky, tak se pouštěl do mezihry a to my po útočnících nechceme. Chervak si odehrál tzv. svoje a i díky němu jsme utkání vzadu odehráli s nulou. Samozřejmě to nebylo dokonalé, ale maličkosti si povíme až se samotným hráčem v kabině.
V zápase musel střídat kvůli zranění Dudl, co se mu stalo?
Dudl ve druhém poločase zůstal na zemi po jednom ze vzdušných soubojů a následném závaru před brankou. Došlo ke zranění ramene, které mu nedovolilo pokračovat. Co se týče detailů, tak ty nám poví až podrobné vyšetření.
1 / 30

Další novinky