Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-9

Mladší přípravka: turnaj na Dukle

Dívky se utkaly s Krásnou Studánkou, domácí Duklou a Plzní

Sdílet

Mladší přípravka se představila v neděli na venkovním turnaji na Dukle. V turnaji se postupně sparťanská děvčata utkala s týmy děvčat Krásné Studánky, Dukly a Viktorie Plzeň. Všechny týmy se spolu utkaly dvakrát v rychlém sledu v zápasech po 15 minutách.
ACS - Krásná Studánka 5:0 / 11:1
Branky ACS: Lišková 3, Lhotská 2 / Lišková 4, Lhotská 2, Tučková 2, Kašparová 2, Martinů
ACS - FK Dukla Praha 6:4 / 9:2
Branky ACS: Lhotská 4, Tučková, Martinů / Lišková 3, Lhotská 2, Tučková 2, Kašparová 2
ACS - Viktoria Plzeň 1:4 / 3:5
Branky ACS: Lišková / Lhotská 2, Lišková
Sestava ACS: Nosková Anna, Lhotská Patricie, Lišková Barbora, Tučková Dorothea, Kašparová Alice, Hudáková Karolína, Řídkosilová Amálie, Martinů Sára.
Komentář trenérů: "Turnaj jsme pojali jako zkoušku a chtěli jsme navázat na nácvik v trénincích a předchozím turnaji, kde se snažíme zlepšovat herní činnosti při rozehrávce od branky. Velký pokrok udělala brankářka Nosková. I přes řadu zbytečných gólů, plynoucích ze hry v obraně, byla ale děvčata produktivní i v útočné fázi. Vyrovnaná a těžká utkání byla především s Plzní, která nás prověřila hlavně v obranné fázi. Pro zúčastněná děvčata to bylo velmi poučné a budeme dál navazovat v učení fotbalu, přičemž se budeme snažit, aby děvčata rostla nejen fotbalově ale i lidsky. Organizátorům z FK Dukla bychom chtěli poděkovat za skvělou organizaci turnaje."

Další novinky