Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-13

Mladší žákyně odehrály dva zápasy proti Karlovým Varům

Spartě chybělo spoustu hráček

Sdílet

Hráčky ročníku 2006 v prvním sobotním utkání prohrály. Prosadily se gólově teprve v závěru zápasu, ale bohužel prohře už nezabránily. Hlavním důvodem bylo neproměňování vyložených šancí.
Druhý zápas dne se odehrával stejně. Mladší polovina dívek ročníku 2007 sice také brzy prohrávala, ale herně od začátku byla lepší chlapců z Karlových Varů. V dalším průběhu zápasu si sparťanky vytvářely hodně šancí, ale nedařilo se jim výsledek otočit. Prosadily se až hlavně díky důrazu před brankou soupeře, po rohových kopech se podařilo se jim vstřelit branky a děvčata se herně zklidnila. Do konce zápasu si už výsledek Sparta ohlídala a zaslouženě ve druhém zápase zvítězila.
Hodnocení trenérů Klímy & Truksy: „V obou zápasech chybělo spousty hráček, které jsou na horách nebo nemocné. Ty, co nastoupily, tak odehrály slušné zápasy, ale v obou zápasech byl největší kámen úrazu v zakončení. V prvním zápase na tom holky pohořely, ve druhém sice vyhrály, ale zahodily hodně jasných šancí, které měly skončit gólem."
AC Sparta Praha – Karlovy Vary 2:4 (Kožuriková, Nováková)
AC Sparta Praha – Karlovy Vary 6:4 (2x Němečková, 2x Šedivá, Lagronová, Černá)
Sestava: Bursová, Lagronová, Březinová, Němečková, Černá, Blechová, Horešovská, Chumanová, Šedivá, Vopatová, Kožuriková, Kloudová, Marinská, Machotová, Šmídová, Nováková, Málková, Jankovská, Chumanová

Další novinky