Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Musíme se odpíchnout od bojovnosti

Michal Sáček a David Moberg Karlsson před Opavou

Sdílet

Sparta v týdnu nezvládla semifinále MOL Cupu a po porážce 0:3 u týmu skončil trenér Zdeněk Ščasný. O této změně jsme vás informovali, včetně rozhovorů se všemi zúčastněnými. Nyní je čas si poslechnout, co před víkendovým zápasem v Opavě říkají samotní hráči.

PŘED OPAVOU | Bojovat jeden za druhého

„Atmosféra samozřejmě není dobrá, to si nemusíme nic nalhávat. Na druhou stranu myslím, že je dobře, že nemáme moc času smutnit, protože hrajeme důležitý zápas v Opavě a chceme ho zvládnout,“ říká k aktuální situaci v kabině Michal Sáček.
„Tým teď musí stát při sobě, musíme být jednotní a hrát jako tým. Snad to zítra předvedeme na hřišti,“ doufá David Moberg Karlsson.
„Samozřejmě že by bylo naivní si myslet, že se všechno změní jako mávnutím kouzelného proutku. Ale jsou věci, které se dají změnit hned, na kterých se dá okamžitě pracovat. Hlavně to, abychom na hřišti všichni makali jeden za druhého, nehledě na to, jestli jste obránce, útočník nebo záložník. Každý z nás se musí rvát jeden za druhého. Je to dobrá věc do začátku, od které se můžeme odrazit,“ naznačuje Karlsson.
„Pamatujeme, jak náročné byly podzimní zápasy na Moravě a tentokrát to asi bude podobné. My to musíme zvládnout, udržet třetí místo je jasný cíl. Pořád máme náskok, ale nesmíme s tím hazardovat,“ uzavírá před víkendovým výjezdem do Opavy Michal Sáček.

Další novinky